Sinds een jaar volg ik een opleiding tot Business Reader en inmiddels kan ik voor klanten een bedrijfsreading doen. 

Samen met twee andere ondernemers leren we van onze docent Amanda Bouman de verschillende facetten van het vak en daarbij leren we verschillende technieken toepassen.

Wat is een Business Reading?

Bij een Business Reading kijk ik naar de energie van een bedrijf, organisatie, project, plan. Ik kijk met mijn intuïtie. Wat ik vervolgens zie en ondervind, is de sleutel: de informatie die op dit moment van belang is. Deze maak ik concreet, bespreekbaar en praktisch toepasbaar in het nemen van besluiten.

Hoe het in de praktijk werkt: we bellen of Skypen, ik ga in alle rust je vraag bekijken en stuur je vervolgens een mondeling verslag van de reading, waarover we ook nog even bellen. Na twee maanden hebben we weer contact om te zien wat de reading in beweging heeft gezet (want dat doet het!)

NB Ik voorspel geen toekomst, maar kijk wel naar potentie. Ook kijk ik alleen naar jouw eigen bedrijf, jouw eigen organisatie of situatie.

De mogelijkheden

a. Algemene Business Reading

Ik kijk naar je organisatie of je bedrijf op zichzelf. Waar zit muziek in? Wat kan anders? Waar zou de aandacht naar moeten uitgaan? Welke keuzes zijn er? Waar wringt het?

b. Reading Specifieke Vraag

Bij een specifieke vraag over zakelijke blokkades, of een zakelijk vraagstuk, help ik met informatie die je in staat stelt beslissingen te nemen en koersen te verleggen, of beter inzicht te krijgen in een situatie.

c. Storm Reading 

Samen met mijn collega’s doen we een groepsreading: een krachtige manier om door meerdere mensen tegelijk naar een vraagstuk te kijken. Met drie personen readen we in een speciale sessie direct je probleem. Je krijgt dan een enorme informatie- en energieboost.

Iets voor jou?

Wil je een van genoemde Business Readings laten doen? Meld je aan via het contactformulier of via een ander kanaal waarop je me weet te bereiken. Dan kunnen we je wens of vraag bespreken en kan ik een offerte maken.

Ik ben benieuwd!