Over mij

energieIk ben Katja Staring. Ooit begon ik mijn loopbaan als journalist en bladenmaker. En ook als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik ontelbaar veel verschillende dingen gedaan voor heel uiteenlopende opdrachtgevers op marketing-communicatiegebied. Ik ben een alleskunner en ook een echte doener. Iedereen kon me altijd voor allerlei opdrachten bellen en ik vond het ook heel lang leuk om ze te uit te voeren. 

Maar al die dynamiek, die hectiek en die veelheid, die werd ik op den duur beu. Ik wilde graag wat meer focus en meer doen waar ikzélf vooral warm voor loop. 

Dus… heb ik een aantal zaken aan de kant geschoven om ruimte te maken voor twee oude liefdes: mijn creatieve vak en de natuur. Daarnaast wil ik mijn 25 jaar ondernemerservaring graag blijven inzetten als incidenteel adviseur.

Groen!

Vanaf 1 januari 2018 stort ik me vol op mijn missie: mensen het belang van de natuur op onze aardbol laten ervaren via inspirerende communicatie over groen, natuur en de schoonheid van ‘moeder aarde’. Dat doe ik met DailyGreenspiration. Iedereen die een missie heeft die strookt met de mijne, kan me benaderen voor opdrachten. Ik maak content (foto’s, tekst, video, audio, social) over en voor alles wat mensen dichterbij de natuur brengt. Ook geef ik contentadvies en – workshops.

Raad!

Ik ben inzetbaar als algemeen raadgever voor projecten, wensen, dromen, vervolgstappen of kwesties van uiteenlopende aard. Ik kijk dan waar je energie in moet steken. Waar de focus nodig is. Welke ideeën, tactieken en concepten je verder kunnen helpen. Welke ideeën je wat brengen. De aanpak is op maat en verschilt per situatie en vraag. Dat doe ik als Business Reader. NB Mijn focus ligt hierbij op grotere projecten, organisaties en ondernemingen – niet zozeer op ZZP’ers.

Niet…

Ik ben per 1 januari 2018 niet meer als consultant, trainer of strateeg voor nieuwe marketing-communicatie-opdrachten beschikbaar (behalve voor groene opdrachtgevers dus). Enkele lopende opdrachten rond ik natuurlijk af.

Meer:

Wil je meer over me weten? Mijn chronologisch en flink ingedikt cv vind je hier.

Zie verder de pagina Contact of lees door op deze pagina.

We kunnen ook beginnen met linken op Linkedin > als je me uitnodigt, vind ik het prettig om daarbij een kort bericht van je te ontvangen, dan kan ik je beter plaatsen en onthouden 🙂