Katalysator

Als katalysator in processen ‘van denken naar doen’ zorg ik dat je weet: dit is de goede richting en ik steek energie in de juiste zaken.

Ik adviseer altijd op maat. Ik begeleid, ik help ontrafelen, ik help stroomlijnen, ik help scherpstellen. Met mijn tussenkomst gaat de boel aan het rollen. Met als doel: je weet (weer) waar het om draait, (her)vindt focus, kunt beslissingen nemen en: aan de slag!

Herken je dit?

Je wilt een stap maken, maar zit even vast.

Je wilt een nieuwe koers kiezen, maar welke is dat?

Ik help je vooruit.

Dat doe ik met de volgende diensten:

  1. De Geode Methode
  2. Ideeën-generator. Als je zelf of met een team gaat denken over een product, plan, dienst, campagne, pitch, beurs, evenement, reorganisatie, whatever: vlieg me in om mee te denken tijdens een brainstorm.
  3. Rondje van de zaak: walk the talk

strategiesessies