Katalysator

wolk_los_rood+roze

Als katalysator in processen ‘van denken naar doen’ zorg ik dat iedereen in dat proces weet: dit is de goede richting en we steken energie in de juiste zaken.

Ik adviseer altijd op maat. Ik begeleid, ik help ontrafelen, ik help stroomlijnen, ik help scherpstellen. Met mijn tussenkomst gaat de boel aan het rollen. Met als doel: je weet (weer) waar het om draait, (her)vindt focus, kunt beslissingen nemen en: aan de slag!

Herken je dit?

Je wilt een stap maken, maar zit even vast, je bent je lol en creativiteit kwijt en je wilt een nieuwe koers kiezen, maar welke is dat?

Je bent een vakmens, maar vindt het lastig je te profileren. Hoe doe je dat goed, zonder geroeptoeter en borstklopperij?

Mijn roots liggen in de strategische marketingcommunicatie met een sterke focus op een kloppend verhaal en goed ondernemerschap. Mijn hart gaat uit naar ondernemers en organisaties die zorg dragen voor een betere wereld.

Daarvoor bied ik de volgende diensten aan:

  1. één-op-één-gesprekken en adviestrajecten op het gebied van strategie en profilering.
  2. teamsessies, trainingen en workshops op het gebied van creativiteit, teamspirit en samenwerking.
  3. plannen beoordelen.
  4. ideeën-generator. Als je zelf of met een team gaat denken over een product, dienst, campagne, pitch, beurs, evenement, whatever: vlieg me in om mee te denken tijdens een brainstorm.

Nieuw!

  • Rondje van de zaak: walk the talk.
  • Momenteel ontwikkel ik een praktische adviesmethode – samen met twee andere ondernemers. Daarmee help ik je een probleem of dilemma in anderhalf uur zelf op te lossen door een uniek, fysiek stappenplan te doorlopen. Wil je het een keer meemaken, laat het me weten, vanaf oktober kun je een sessie bij me boeken.

 

strategiesessies