Over mij

energieIk ben Katja Staring. Ooit begon ik mijn loopbaan als journalist en bladenmaker. En ook als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik ontelbaar veel verschillende dingen gedaan voor heel uiteenlopende opdrachtgevers op marketing-communicatiegebied. Ik ben een alleskunner en ook een echte doener. Iedereen kon me altijd voor allerlei opdrachten bellen en ik vond het ook heel lang leuk om ze te uit te voeren. 

Maar al die dynamiek, die hectiek en die veelheid, die werd ik op den duur beu. Ik wilde graag wat meer focus en meer doen waar ikzélf vooral warm voor loop. 

Dus… heb ik een aantal zaken aan de kant geschoven om ruimte te maken voor twee oude liefdes: mijn creatieve vak en de natuur. Daarnaast wil ik mijn 25 jaar ondernemerservaring graag blijven inzetten als incidenteel adviseur.

Groen!

Per 1 januari 2018 heb ik me vol op mijn missie gestort: mensen het belang van de natuur op onze aardbol laten ervaren via inspirerende communicatie over groen, natuur en de schoonheid van ‘moeder aarde’. Dat doe ik met DailyGreenspiration. Iedereen die een missie heeft die strookt met de mijne, kan me benaderen voor opdrachten. Ik maak content (foto’s, tekst, video, audio, social) over en voor alles wat mensen dichterbij de natuur brengt. Ook geef ik contentadvies en – workshops. 

Opdrachtgevers

  • Ik werk met allerhande bedrijven en organisaties samen via mijn eigen contentplatform DailyGreenspiration door via mijn blogs en sociale media publiciteit te organiseren voor groene/duurzame producten en diensten.
  • Ik maak content in opdracht voor communicatie/contentbureaus, communicatie-afdelingen en uitgeverijen.

Raad!

Ik ben inzetbaar als algemeen raadgever voor het maken van content. Ik denk mee over de strategie, doelgroep, in te zetten media, type teksten en beelden. Welke ideeën, tactieken en concepten kunnen je helpen bij het bereiken van je publiek of klant. De aanpak is op maat en verschilt per situatie en vraag. Daarnaast geef ik workshops op het gebied van o.a. schrijven, sociale media en smartphonefotografie.

Meer:

Wil je meer over me weten? Mijn chronologisch en flink ingedikt cv vind je hier.

Zie verder de pagina Contact of lees door op deze pagina ‘Samenwerken’.

We kunnen ook beginnen met linken op Linkedin > als je me uitnodigt, vind ik het prettig om daarbij een kort bericht van je te ontvangen, dan kan ik je beter plaatsen en onthouden 🙂